Arda Nieboer


Holistisch ADHD-coach, hypnotherapeut, (advanced) IEMT-practitioner en nog veel meer

Informatie

Functie: Holistisch ADHD-coach, hypnotherapeut, (advanced) IEMT-practitioner en nog veel meer

Emailadres: arda@adhd-praktijk.nl    

Telefoonnummer: 06-51 11 49 42

Website:  www.adhd-praktijk.nl    

Woonplaats: Arnhem

Introductie

Steeds meer bedrijven schakelen ADHD-Praktijk in als ze een medewerker met ADHD / ADD vastloopt of gericht begeleiding nodig heeft. Of De ene medewerker heeft een training timemanagement of communicatieve vaardigheden nodig. Een medewerker met ADHD heeft vaak niets aan een standaard traject omdat daar geen rekening gehouden wordt met hun speciale brein. Hij/zij is meer gebaat met een coachtraject bij ADHD-Praktijk. Om beter te functioneren met ADHD/ADD. Een reguliere training (timemanagement bijvoorbeeld) werkt over het algemeen minder goed bij mensen met een speciaal brein. 

Met de coaching, en al zeker in combinatie met hypnotherapie en/of IEMT (Integral Eye Movement Therapy), ga je snel, beter functioneren met ADHD / ADD. Zeker omdat je hierdoor naast coaching met je onderbewustzijn en op gevoelsniveau aan de slag gaat. Dan verander je pas echt, snel en doeltreffend. Vooral met deze combi worden er snel goede resultaten geboekt

Ik, Arda Nieboer, heb ruime ervaring met training en coaching, hypnotherapie en IEMT en ik ben ervaringsdeskundig. Wat zeggen cliënten hierover? Onvoorwaardelijkheid, praktisch, doelgericht, volledige acceptatie, snelle verandering en veiligheid. Het doel is dat jij beter gaat functioneren. Visie: "Je kan veel bereiken en snel beter functioneren met ADHD / ADD". Laat me je helpen om te groeien naar je volle potentieel.

ImageImage