Pauline Coret


KernKompas – Doen wat werkt!

Informatie

Functie: eigenaar, loopbaanprofessional en KernTalentenanalist

Emailadres: pauline@kernkompas.nl

Telefoonnummer: 06-51148393

Website:  www.watzijnmijnkerntalenten.nl

Woonplaats:  Gouda

Introductie

Mijn passie is het begeleiden van mensen bij het vinden van antwoorden op levens- en loopbaanvraagstukken. De basis hierin is op zoek gaan naar ieders intrinsieke motivatie.

De belangrijkste vragen bij mijn coaching zijn daarom: “Waar word jij blij van?” en “Waar krijg jij energie van?” Een heel goede manier om hier achter te komen is de KernTalentenanalyse. Ieder mens is uniek en deze methode doet daar recht aan. Tevens geeft deze analyse inzichten op heel veel verschillende lagen, waardoor diepgaande coaching op levensvragen mogelijk is.

In de coaching is het mijn uitgangspunt dat jij het antwoord op jouw vragen al in je hebt. Ik begeleid het proces om het antwoord naar boven te laten borrelen. Mijn Kernwaarden hierin zijn: veiligheid, openheid en warmte.

De methodes die ik inzet zijn onder andere NLP, natuurcoaching en mindfulness. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot Dog Assisted Coach. Hier heb ik geleerd om mijn hond in te zetten om tot mooie inzichten te kunnen komen. Ik ben een zeer nieuwsgierig mens en blijf daarom graag bijleren. Op dit moment verdiep ik mij steeds verder in traumabegeleiding.

 

ImageImage